Els creadors de 'L'Alqueria Blanca' preparen una nova temporada de la sèrie per a À Punt

La cadena també programarà pròximament els capítols mai vists de l'última temporada emesa en Canal 9
17 octubre 2019 06:00h
La productora treballa en un argument per a donar continuïtat a la ficció, que és un dels continguts més vists actualment en À Punt. / DLV

VALÈNCIA. Els seguidors de la sèrie L'Alqueria Blanca estan d'enhorabona. Més de sis anys després del final abrupte de l'exitosa sèrie de Canal 9, la tele d'À Punt ha decidit encarregar a la productora Trivisión l'argument d'una nova temporada de la trama de les nissagues Falcó, Domènec i Pedreguer.

Tot i les reticències inicials de la direcció de la cadena de recuperar L'Alqueria Blanca i apostar per noves ficcions, ara sembla que À Punt està disposada a emetre una nova temporada de la sèrie, de la qual la televisió pública reemet diàriament dos capítols de les primeres 11 temporades.

Segons la informació que aquest dimecres avançava Fórmula TV i que ha pogut contrastar Diari La Veu, la televisió i la productora han consensuat preparar l'argument per a una 12a temporada "sense compromís de renovació". Ara com ara, el gran repte és pensar com s'inicia eixa nova temporada. S'hauria de trobar la manera de fer una el·lipsi temporal –un recurs que ja es va utilitzar en altres temporades– per a 'salvar' els sis anys que han passat entre l'últim capítol gravat i els futurs episodis que es podrien enregistrar.

La gran pregunta de quan es veuran els nous capítols no té, de moment, resposta. La compromesa situació financera que ha travessat À Punt aquest darrer any fa impossible assumir en aquest moment l'inici d'un projecte com aquest. És per això que la intenció, segons expliquen des de Trivisión, és que en el moment que la cadena pública tinga pressupost per a posar en marxa el projecte.

Capítols que mai es van emetre

La direcció de la cadena ha decidit emetre en un futur pròxim els capítols inèdits de la sèrie que mai es van poder veure pel tancament de Canal 9 el novembre del 2013. Així, els seguidors de L'Alqueria Blanca podran veure els huit capítols de l'11a temporada de la ficció que es van veure afectats pel tancament de Canal 9. Segons expliquen des de Trivisión, la productora de la sèrie, À Punt emetrà en prime time els capítols compresos entre el 195 i els 202, que són els últims gravats. Del total, cinc són inèdits encara que en la pràctica es pot dir que els huit són nous per al gran públic. I és que els tres primers d'aquesta sèrie van ser emesos però quan ja es coneixia el tancament de la tele i la programació va variar substancialment.

Tal com va explicar Diari La Veu fa mesos, la productora va presentar un projecte per a fer nous capítols i satisfer així la demanda d'una gran part de l'audiència de L'Alqueria Blanca. La direcció d'À Punt, però, sempre s'havia decantat per noves ficcions, malgrat que des del passat 4 de febrer s'emeten diàriament dos capítols de la sèrie amb una gran acollida per part de l'audiència des del primer dia.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next