L'elf Dobby 'tria' el port de València per a estiuejar

Les escultures repartides per la ciutat amb motiu de l'exposició de Harry Potter estrenen ubicació aquesta setmana
21 juliol 2019 17:41h
Des del 13 d'abril, el Museu de les Ciències acull una exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants poden admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Queden poc dies per a poder gaudir de l'exposició de Harry Potter a València, que finalment tancarà les portes el diumenge 11 d'agost

No obstant això, l'organització encara guardava alguna sorpresa. Amb l'objectiu que els fans de l'univers de Hogwarts continuen divertint-se, les escultures repartides per la ciutat com a prèvia a l'exposició de Harry Potter s'han traslladat a noves ubicacions "perquè tothom puga admirar-les". 

Així, segons informen els responsables, des del dimecres 17 de juliol la Nimbus 2000 es troba al Passeig Marítim, al costat de l'Hotel Les Arenes; l'andana 93/4, a la Marina Reial Joan Carles I; el 'monstruós llibre dels monstres', al Reial Club Nàutic de València; el barret seleccionador, al llac sud de la Ciutat de les Arts, i l'elf Dobby, a l'Edifici del Rellotge del Port de València.

Des del 13 d'abril, el Museu de les Ciències acull una exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants poden admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. A més, en aquesta mostra s'exhibeixen accessoris nous, que no han estat abans en cap altra ciutat. Concretament, es tracta de tota una secció dedicada a Bèsties fantàstiques: Els crims de Grindelwald, l'última pel·lícula a entrar en el 'món màgic'.

next