El ponent allarga l'estiu amb màximes de fins a 35 graus

Les temperatures màximes al País Valencià han experimentat aquest dimarts un ascens de manera general
24 setembre 2019 19:42h
Un termòmetre ha arribat a marcar al centre de València 41 graus aquest dimarts, tot i que les dades oficials donen com a màxima els 35 graus. / EFE/Kai Försterling

VALÈNCIA. Les temperatures màximes al País Valencià, espentades per la influència del vent de ponent, han experimentat aquest dimarts un ascens de manera general, amb 35 graus a València i a Manises (l'Horta Sud), segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A la demarcació de Castelló les temperatures més significatives han sigut els 31 graus a Castelló de la Plana, els 30 a Vinaròs (el Baix Maestrat) i els 25 graus a Castellfort (els Ports).

Les temperatures més destacades a la demarcació de València han sigut els 35 graus a Manises i a la ciutat del Túria; els 34 a Xàtiva (la Costera) i Polinyà de Xúquer (la Ribera Alta); els 32 graus a Oliva (la Safor), i els 29 a Utiel (la Plana d'Utiel-Requena).

A la demarcació d'Alacant, les màximes més significatives han sigut els 32 graus a Rojals (el Baix Segura), l'Altet (el Baix Vinalopó) i Xàbia (la Marina Alta), i els 31 al Pinós (el Vinalopó Mitjà) i a Alacant.

next