El jutge declara secreta la investigació sobre la mort d'una comensal del RiFF

L'instructor destaca la necessitat de "salvaguardar la intimitat de les persones i de la família de la difunta"
13 març 2019 14:44h
El restaurant RiFF, que compta amb una estrela Michelin, ha reobert aquest dimecres les portes després d'estar més d'un mes tancat. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El Jutjat d'Instrucció número 1 de València ha decretat el secret de les actuacions relacionades amb la investigació oberta després de la intoxicació alimentària que va afectar 31 clients del restaurant RiFF; entre ells, una dona de 46 anys que va morir al seu domicili.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià en un comunicat, el jutge instructor justifica aquesta mesura, adoptada en una interlocutòria amb data del 25 de febrer, en la necessitat de "salvaguardar la intimitat de les persones i de la família de la difunta". Tot això sense perjudici que amb posterioritat eixe secret es puga alçar "si hi haguera alguna causa penal oberta contra persona determinada en aquest cas".

A més, s'informa que actualment no hi ha investigats en aquest procediment.

"En aquest cas, vist el contingut de l'atestat d'actuacions, dels informes forenses, convé per a la bona fi de les investigacions decretar el secret del sumari, a més de per a evitar que s'oculten proves o desapareguen vestigis o efectes, objecte d'investigació", segons es recull en el document.

El restaurant RiFF, que compta amb una estrela Michelin, ha reobert aquest dimecres les portes després d'estar més d'un mes tancat com a conseqüència del citat incident.

next