L'haixix segueix aflorant al litoral: dos nous fardells apareixen en una platja d'Alacant

El mar porta fins a la costa dos nous paquets de 30 quilos de droga cadascun 
26 agost 2019 12:31h
Durant l'última setmana s'han localitzat diversos fardells a les platges d'Alacant. / EFE

ALACANT. Dos fardells d'haixix d'aproximadament trenta quilos cadascun han aparegut a la vora de la zona canina de la platja d'Urbanova, a Alacant, amb el que ja s'eleven a quatre els paquets d'aquesta droga que han sigut localitzats des de la setmana passada a les platges de la capital alacantina.

Els dos últims fardells van ser trobats aquest diumenge, 25 d'agost, un d'ells a les 11.00 hores a la platja d'Urbanova i l'altre una hora i mitja més tard, al voltant de les 12.35 hores, per la Policia Local en una zona pròxima al lloc on va aparéixer l'anterior, segons han informat aquest dilluns a EFE fonts policials.

En tots dos casos, agents de la Policia Nacional es van fer càrrec dels paquets que contenien la droga, que van ser traslladats a dependències policials, han explicat les mateixes fonts.

Dimarts passat es va localitzar un fardell d'haixix de trenta quilos a la platja de Sant Joan i l'endemà en va aparéixer un altre, també amb el mateix pes, precisament a la d'Urbanova, el mateix lloc on han sigut trobats els dos últims. També a Castelló de la Plana es va localitzar un fardell el passat divendres, concretament a la platja del Gurugú.

La Brigada de la Policia Judicial té oberta des de la setmana passada una investigació per a determinar si els paquets d'haixix pertanyen a una mateixa partida i si s'ha intentat dur a terme en dies anteriors alguna operació il·legal de tràfic de drogues via marítima.

next