El diumenge deixa tres persones ofegades a les platges valencianes

Els serveis de salvament han rescatat un banyista a la platja d'Oliva i un altre al Cabanyal
22 setembre 2019 18:38h
Els incidents han ocorregut a la platja d'Oliva i de la Malvarrosa. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Un home i una dona han mort ofegats durant el matí d'aquest diumenge en dos incidents diferents ocorreguts a la platja d'Oliva, on també una tercera persona ha sigut rescatada amb símptomes d'ofegament, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu).

Una unitat del SAMU i un SVB mobilitzats pel Cicu han dut a terme tres intervencions per ofegaments en només un matí en la mateixa platja i dues d'elles s'han saldat amb la defunció d'un home de 62 anys i una dona de 65. 

En primer lloc, a les 09.30 hores, el Cicu ha rebut un avís que indicava la presència d'un home de 83 anys amb símptomes d'ofegament, que ha sigut rescatat amb vida.

Més tard, a les 11.47 hores, ha arribat la segona alerta, sobre un home de 62 anys amb símptomes d'ofegament. Agents de la Policia havien començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no hi ha hagut resposta i la víctima ha mort.

A penes uns minuts després, a les 12.03 hores, ha entrat un tercer avís al Cicu que indicava la presència d'una dona de 65 anys amb símptomes d'ofegament. També en aquesta ocasió, policies havien iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar però no hi ha hagut resposta i la dona ha mort, segons les mateixes fonts.

A aquestes morts se suma la d'un home de 58 anys, que ha mort ofegat durant la vesprada d'aquest diumenge a la platja de la Malva-rosa de València, segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Local.

L'incident s'ha produït al voltant de les 14.00 hores d'aquest diumenge, enfront del restaurant La Murciana. Es tracta de la segona persona morta per ofegament a les platges de la ciutat de València en menys de 24 hores.

Durant la nit d'aquest dissabte, al voltant de les 22.30 hores, un home de 55 anys va ser rescatat amb símptomes d'ofegament a la platja del Cabanyal i finalment va morir, segons s'ha informat aquest diumenge.

next