El Consell Rector d'À Punt aprova l'Oferta Pública d'Ocupació

Es tracta d'un pas més cap a la convocatòria d'oposicions, a l'espera que la Direcció General de Pressuposts elabore el seu corresponent informe
27 novembre 2019 20:39h
L'OPO es farà pública una vegada aquest organisme envie el seu corresponent informe. Aquest és un pas més cap a la convocatòria pública d'oposicions per a les categories laborals de la SAMC. / EFE

VALÈNCIA. El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat l'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació (OPO) de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). Es tracta de l'aprovació prèvia a l'informe de la Direcció General de Pressupostos, segons ha informat l'entitat audiovisual en un comunicat.

L'OPO es farà pública una vegada aquest organisme envie el seu corresponent informe. Aquest és un pas més cap a la convocatòria pública d'oposicions per a les categories laborals de la SAMC. 

Concurs per a la web

D'altra banda, també s'ha donat llum verda a la publicació d'un plec per a la contractació d'un servei per al desenvolupament de la web multimèdia d'À Punt. L'objectiu és "millorar la usabilitat i la gestió dels continguts per a oferir solucions tècniques a les necessitats que han anat sorgint per a difondre els continguts de la televisió i de la ràdio, així com altres continguts dissenyats específicament per a les diferents finestres digitals". 

A més, segons s'explicita en el comunicat, "els nous models de comunicació fan imprescindible afavorir la interacció dels mitjans de comunicació amb l'audiència, la qual cosa es desitja millorar amb la nova plataforma". El termini per a presentar ofertes serà de 35 dies naturals a partir del moment en què es publique l'anunci de licitació. 

Un altre dels temes tractats en la reunió d'aquesta vesprada ha sigut l'ampliació de capital de l'SAMC per tal de compensar els deutes que té la Societat amb la Corporació. Amb aquesta mesura, prevista en la Llei de societats de capital, queden compensats els pressuposts de les dues entitats.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next