El Consell afirma que el "full de ruta" respecte a À Punt i TV3 no ha canviat i que la intenció és propiciar la reciprocitat

La vicepresidenta Mónica Oltra respon a la crítica d'Acció Cultural al govern del Botànic, a qui acusa de "mantindre la censura imposada pel PP"
22 febrer 2019 13:15h
Les emissions de TV3 al País Valencià es van tallar el 2011. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que el "full de ruta" del Consell respecte a la reciprocitat d'À Punt i TV3 "no ha canviat" i que, per tant, s'està treballant en aquest sentit.

Així ho ha assegurat Oltra aquest divendres en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada pel comunicat emés per Acció Cultural del País Valencià fa uns dies en el qual es reclamava la reciprocitat en les emissions i s'acusava l'actual govern valencià de "mantindre la censura imposada pel PP" en considerar que "no hi ha cap raó" per a no posar en marxa la reciprocitat dels senyals.

Sobre aquest tema, Oltra ha subratllat que la intenció de l'actual Consell és "la reciprocitat", a partir de les emissions d'À Punt, i, per tant, considera que el departament de Comunicació de la Generalitat "estarà treballant en aquesta qüestió". "Aquest era el full de ruta del Consell, que no ha canviat, i jo vull pensar que el departament competent està treballant en aquest sentit", ha remarcat.

next