El bou abatut per la policia a Algemesí va deixar tres ferits lleus durant la seua fugida

Els ferits han estat atesos en la infermeria situada a l'Ajuntament d'Algemesí i un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital de la Ribera per a una revisió més exhaustiva
29 setembre 2019 12:30h
La Policia Local va matar d'un tret el bou. / TWITTER

VALÈNCIA. El bou que es va escapar aquest dissabte de la plaça de bous d'Algemesí (la Ribera Alta) va deixar tres ferits lleus en la seua fugida i va haver de ser abatut "davant la perillositat de la situació", segons ha explicat l'Ajuntament de la localitat.

Els fets van ocórrer al voltant de les 19.15 hores d'aquest dissabte, durant els festeigs taurins que se celebren durant nou dies en el municipi valencià. El bou va recórrer diversos carrers de la localitat fins que agents de la Policia Local el van acorralar i van abatre d'un tret, segons van explicar a Europa Press fonts municipals.

L'Ajuntament d'Algemesí ha detallat que el bou va escapar al costat d'un cabestre dels torils quan s'estaven retornat els animals als corrals situats a la plaça.

Els agents de la Policia Local van actuar "immediatament" per a controlar els animals en la seua fugida i acorralar-los al costat del llit del riu. "Davant la perillositat de la situació, el bou ha estat abatut per agents de la policia quan la situació era segura, mentre que el cabestre ha estat conduït fins a una camioneta per a traslladar-lo als corrals", ha explicat la corporació.

En la fugida de l'animal, concreta el consistori, es van produir tres ferits lleus, cap per l'asta dels animals. Una persona va sofrir un cop d'un dels animals i els altres dos es van ferir per caiguda quan fugien. Els ferits han estat atesos en la infermeria situada a l'Ajuntament d'Algemesí i un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital de la Ribera per a una revisió més exhaustiva.

Les autoritats municipals s'han reunit a l'Ajuntament amb els responsables dels torils, membres de la Comissió Taurina i comandaments de la Policia Local per a analitzar el que ha occorregut i estudiar mesures per a reforçar la seguretat de tots els espais on es troben els jònecs, així com per a revisar tots els elements de protecció de la Setmana Taurina, que finalitza aquest diumenge.

next