El 'botó roig' permet a les televisions intel·ligents accedir als continguts d'À Punt a la carta

L'aplicació és compatible amb tots els televisors TDT i es pot accedir des del canal d'À Punt
30 setembre 2019 17:36h

VALÈNCIA. À Punt Mèdia ha llançat aquest dilluns, 30 de setembre, la cinquena de les seues aplicacions gratuïtes per a les Smart TV (televisions intel·ligents). Es tracta del servei HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), més conegut com a 'botó roig'. L'aplicació permet veure tots els continguts audiovisuals d'À Punt que estan en la web: vídeos, podcasts o programes. A través d'aquesta nova eina, que completa la plataforma multimèdia dels mitjans públics valencians, també es podrà seguir l'emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia, explica la cadena en un comunicat.

La tecnologia HbbTV de televisió híbrida permet accedir a les possibilitats de la televisió a la carta a través del canal d'À Punt en TDT, tot prement el 'botó roig' del comandament. Amb l'app d'HbbTV es podrà accedir també a tot el catàleg de continguts a la carta de l'espai públic de comunicació valencià i és compatible amb tots els televisors connectats amb HbbTV 1.5.

La primera de les cinc aplicacions que va llançar À Punt per a les televisions intel·ligents va ser a final del mes de novembre del 2018. Ara mateix també estan ja operatives les aplicacions per a les televisions connectades amb Android, Apple, LG i Samsung.

Aquest llançament "representa un pas més en l'objectiu d'À Punt d'adaptar tots els continguts als nous hàbits de consum i dispositius". "El primer escaló d'aquesta estratègia va ser el llançament de la web. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista (de La Colla, al juliol, i dels Bíters). Totes estan disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS", conclou el comunicat.

next