Zaplana passarà tot el cap de setmana ingressat a l'hospital

La jutgessa del cas Erial ha decretat la llibertat provisional de l'expresident després d'haver-li confiscat 6,3 milions d'un compte suís
7 febrer 2019 17:50h
Zaplana està ingressat des del 18 de desembre en l'Hospital La Fe de València per uns problemes derivats de la leucèmia que pateix. / EFE

VALÈNCIA. L'expresident de la Generalitat Eduardo Zaplana no rebrà durant aquest cap de setmana l'alta mèdica, de manera que romandrà ingressat a l'Hospital La Fe de València encara uns dies tot i tindre concedida la llibertat provisional des d'aquest dijous. 

Segons han informat EFE fonts de l'equip sanitari que l'atén, Zaplana no ha sigut visitat aquest dijous pels especialistes que tracten els problemes derivats de la leucèmia que pateix i per la qual va ser trasplantat. A més, té pendent la realització de proves mèdiques i no s'ha preparat la documentació que ha d'acompanyar l'alta, han confirmat les mateixes fonts.

Eduardo Zaplana va ser detingut el passat 24 de maig i remés posteriorment a presó preventiva a la presó de Picassent, si bé des del passat 18 de desembre es trobava ingressat a l'Hospital La Fe de València a causa de complicacions derivades de la leucèmia que pateix i per la qual va ser trasplantat de medul·la l'any 2015.

next