Gràcies per la confiança

Diari La Veu seguirà treballant per a afiançar la fidelitat que el públic ens ha transmés després de la campanya de falses acusacions patida
4 desembre 2019 06:00h

VALÈNCIA. L'última setmana ha sigut una autèntica muntanya russa per a l'equip de Diari La Veu. Tot i tindre la tranquil·litat de saber que cada euro que genera aquesta empresa es dedica al manteniment de l'equip que fa possible el diari, les informacions –en boca del Partit Popular i Ciutadans– sobre una falsa investigació judicial a Diari La Veu relacionada amb l'independentisme van posar aquest mitjà en el punt de mira.

Com dèiem, des del primer moment hem mantingut la tranquil·litat, tot sabent que cap jutjat ens està investigant. Però, amb el costum de ser nosaltres qui contem les històries, veure Diari La Veu convertit en  –mala– notícia ens va generar una gran incomoditat. Més encara quan llegíem acusacions infundades i sense respondre a cap argument ni fet objectiu. En definitiva, unes acusacions basades en "segons publiquen", "segons hem llegit", però en cap fet contrastat. Ni una telefonada al subjecte interessat. En aquest cas, la redacció de Diari La Veu. 

Amb tot, la nostra intenció amb aquest editorial no és la de recrear-nos en uns fets que ja hem explicat aquests dies i que, esperem, ja han quedat clars. En cas contrari, tornem a posar-nos a la vostra disposició, lectores i lectors, per a explicar-vos-ho, amb el segell de la transparència. Però tampoc cal fer d'altaveu d'aquests partits ni de qui se n'ha fet ressò de les seues acusacions sense contrastar-les; ni d'aquells que han volgut fer sang i assenyalar periodistes del nostre equip.

L'objectiu d'aquest editorial és el de respondre a l'estima rebuda aquests dies; el d'agrair les mostres de reconeixement i solidaritat de professionals de molts altres mitjans de comunicació –de quasi tots, de fet–, i també del públic, de la gent que ens llegiu i doneu sentit a la nostra feina.

Aquest és un text, sobretot, adreçat a la nostra audiència, que ens ha fet arribar centenars de missatges de suport, en públic i privat. Infinites gràcies. Ens hem sentit estimats i acompanyats. Hem sentit que a l'altre costat de la pantalla hi ha molta gent que reconeix la nostra tasca i la valora.

I gràcies en majúscules a les persones que arran aquesta situació han decidit sumar-se a la nostra comunitat d'agermanats, col·laborant econòmicament a la viabilitat de Diari La Veu. Vos necessitem per a fer gran aquest diari i que la nostra veu s'escolte alta i clara. I als que ja hi éreu i ara ens heu renovat la confiança, moltes gràcies per acompanyar-nos durant aquest temps.

A les persones agermanades, a la nostra comunitat lectora i, en definitiva, a tothom, des de l'equip que fem Diari La Veu volem renovar el nostre compromís amb vosaltres. Treballarem per a retornar-vos tota l'estima i suport rebut a través d'allò que millor sabem fer: periodisme valencià en la nostra llengua. Ens seguim llegint.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next