Dues pasteres amb una vintena de persones arriben a les platges de Xàbia i Alacant

Des del passat diumenge s'han localitzat set embarcacions amb aproximadament seixanta ocupants
6 agost 2019 10:52h
En les últimes 48 hores han arribat 44 persones a les platges de la demarcació d'Alacant. / EFE ARXIU

VALÈNCIA. Dues pasteres han arribat aquest dimarts a les costes de la demarcació d'Alacant. La última d'elles ha sigut localitzada a la cala Ambolo de Xàbia (la Marina Alta), amb nou persones, d'entre 15 i 25 anys, tot i que la Guàrdia Civil està a la cerca d'algun ocupant més. Es tracta de la setena que arriba a les platges de la demarcació d'Alacant des de diumenge passat. 

Una altra pastera ha arribat aquest matí al barri de Cap de l'Horta d'Alacant, segons han informat la Comissaria Provincial i la Creu Roja. Pel que sembla, l'embarcació ha sigut albirada per un patruller cap a les 07.00 hores. A l'embarcació viatjaven onze homes en bon estat de salut, tot i que un d'ells ha tingut que ser traslladat al centre sanitari per un esquinç en el turmell. En la intervenció han participat la Policia Nacional, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local d'Alacant.

Aquestes últimes pasteres se sumen a la que va arribar diumenge a la platja del Carabassí, a Elx, i a les quatre que es van localitzar aquest dilluns. En total, es calcula que unes seixanta persones han arribat a les costes de la demarcació d'Alacant en les últimes hores.

De fet, a última hora de la vesprada d'aquest dilluns es va localitzar una altra embarcació a la platja dels Bojos de Torrevella (el Baix Segura). La Guàrdia Civil va detindre  quatre dels seus ocupants i un testimoni va veure deu persones a bord, segons fonts de l'institut armat i de la Creu Roja. 

next