Convocada una nova concentració aquest diumenge a València contra la "repressió" a Catalunya

Els manifestants estan citats a les 19 hores a la plaça de l'Ajuntament
20 octubre 2019 12:15h
El passat divendres centenars de persones van marxar pel centre de València per a protestar contra la repressió i les actuacions policials a Catalunya. / DANIEL GARCÍA-SALA 

VALÈNCIA. Diverses agrupacions convoquen una manifestació a València en "suport al poble català" i contra la "repressió i el feixisme". Així ho ha comunicat a través de Twitter Esquerra Republicana del País Valencià, que junt amb Esquerra Valenciana i Jovent Republicà del País Valencià han donat suport a la convocatòria.

Els manifestants estan convocats a les 19 hores a la plaça de l'Ajuntament de València. Aquesta protesta s'hi suma a la convocada aquest migdia a Alacant, convocada per Endavant l'Alacantí i Arran amb el mateix propòsit.

El passat divendres centenars de persones van marxar pel centre de València per a protestar contra la repressió i les actuacions policials a Catalunya (Fotogaleria). La primera manifestació de suport a València es va produir el passat dilluns, quan es va donar a conéixer la sentència condemnatòria als líders independentistes catalans.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next