El director de l'Oceanogràfic comunica que l'incendi no va causar danys estructurals

El foc sobre una roca artificial podria haver-se produït a causa de les obres que estan duent-se a terme al recinte
10 juliol 2019 13:34h

VALÈNCIA. El director general de l'Oceanogràfic de València, Eduardo Nogués, ha manifestat aquest dimecres que l'incendi que va tindre lloc aquest dimarts en les instal·lacions no ha causat danys en l'estructura de l'edifici, la qual cosa ha possibilitat la seua obertura amb total normalitat.

Nogués ha agraït la rapidesa per part dels serveis d'emergència en l'evacuació de les instal·lacions i l'extinció de l'incendi, i ha lamentat que, malgrat les mesures de prevenció que hi haja, "sempre pot haver-hi un accident". "Però reaccionem bé en l'evacuació", ha precisat.

El director ha explicat que encara es desconeix la causa que va provocar l'incendi d'una estructura de roca artificial situada en l'exterior de la instal·lació d'Oceans. Actualment s'està investigant el succés i tot apunta al fet que fora conseqüència de les obres que s'estan realitzant al recinte. 

L'incendi va obligar al desallotjament preventiu de més d'un miler de persones de les instal·lacions, i al tancament per motius de seguretat i per a netejar les cendres i el fum, que no va provocar danys personals ni en els animals que alberga el recinte i que es va extingir en uns 20 o 25 minuts. 

next