La Diputació de València convoca 95 places per a cobrir necessitats de personal

Les oposicions de la corporació provincial abasten diversos perfils professionals, des de l'administració general fins a serveis especials en comunicació, medi ambient, recaptació o espais culturals
19 desembre 2019 12:29h
Es tracta de la primera de les OPO previstes al llarg de la legislatura, amb el màxim de places que permet la llei. / EFE

VALÈNCIA (EUROPA PRESS). La Diputació de València publica aquest dijous la seua Oferta Pública d'Ocupació (OPO) del 2019 amb la convocatòria de 95 places per a cobrir necessitats de personal, amb processos reservats a persones amb diversitat funcional i l'eliminació de les taxes per a afavorir a les persones en situació de precarietat laboral.

Entre altres perfils, en l'oposició hi ha llocs de caràcter administratiu; vigilants de museus i sales; tècnics superiors de medi ambient; arquitectes; auxiliars d'obres públiques; oficials de recaptació, i conservadors de museu. La convocatòria, que publica el Butlletí Oficial de la Província (BOP), pretén reduir la temporalitat laboral.

Es tracta de la primera de les OPO previstes al llarg de la legislatura, amb el màxim de places que permet la llei. Tira avant amb "total acord i cordialitat amb tots els sindicats", com ha destacat la diputada de Recursos Humans i Empleats públics, Pilar Molina.

L'oposició estableix processos reservats a persones amb diversitat funcional "molt per damunt dels límits legals", al costat de l'eliminació de les taxes de participació perquè qualsevol puga concórrer "siga com siga la seua situació econòmica i laboral".

En la línia de cobrir les necessitats de personal i reduir la temporalitat en llocs estructurals, fomentant l'ocupació pública, la Diputació convoca aquestes 95 places de funcionaris de carrera que abasten diversos perfils professionals, des de l'administració general fins a serveis especials en comunicació, medi ambient, recaptació o espais culturals.

En concret, el desglossament de les places inclou 28 administratius, amb set reservades per a persones amb diversitat funcional; 12 auxiliars d'informació, dues per a persones amb diversitat funcional; 13 vigilants de museus i sales; 16 conservadors de museu, i 5 arquitectes tècnics.

L'OPO convoca altres 21 places: oficials de recaptació (3); auxiliars d'obres públiques (2); tècnics superiors de medi ambient (2) i ajudants d'oficis varis (4), així com un metge, un lletrat, un analista, un tècnic superior en comunicació, un monitor ocupacional, un tècnic mitjà d'arxiu i biblioteca, un subaltern, un enginyer tècnic d'obres públiques, un arquitecte tècnic i un tècnic superior de cooperació internacional.

next