La Diputació de València ofereix 1.600 beques per a estudiants que vulguen fer pràctiques als ajuntaments

L'alumnat universitari i de cicles formatius es podrà beneficiar d'aquestes pràctiques formatives els mesos de juliol i agost
11 juny 2019 11:07h
Els estudiants que poden beneficiar-se de les beques de la Diputació de València són els majors de 18 anys que estiguen empadronats a la demarcació. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Diputació de València ha obert el termini perquè els ajuntaments i entitats locals menors de la demarcació puguen sol·licitar les ajudes del programa La Dipu et Beca 2019, que permetrà a joves estudiants d'universitats i cicles formatius realitzar pràctiques formatives d'estiu durant els mesos de juliol i agost. S'estima que enguany s'oferiran entorn de 1600 beques.

Les peticions per part dels consistoris o entitats de la demarcació es poden realitzar al llarg de 10 dies naturals a partir del 5 de juny, un dia després de la publicació de la convocatòria d'aquestes ajudes en el BOP.

Els estudiants que poden beneficiar-se de les beques de la Diputació de València són els majors de 18 anys que estiguen empadronats a la demarcació. Totes les persones interessades han d'acudir al seu ajuntament perquè els informen sobre les ajudes d'enguany.

La Dipu et Beca pertany al programa de Gestió i Retenció del Talent de la corporació provincial, àrea que coordina el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes. Enguany se celebra l'onzena edició d'aquest programa.

next