Detinguts dos joves per danyar part de la muralla de Sagunt amb pintades

Un dels detinguts va picar, suposadament, amb una pedra part de la muralla amb la finalitat d'esborrar una pintada 
12 agost 2019 16:59h
Els detinguts estan en llibertat a l'espera de comparéixer. / AJUNTAMENT DE SAGUNT

VALÈNCIA. La Policia Nacional ha detingut a Sagunt (el Camp de Morvedre) dos joves de 22 i 24 anys com a presumptes autors d'un delicte de danys contra el patrimoni històric de la ciutat, declarat Bé d'Interés Cultural, per realitzar pintades en la muralla de la localitat.

Els sospitosos haurien realitzat pintades en la cara est de l'alçat medieval original que envolta la ciutat emmurallada de Sagunt i en el paviment de la plataforma restaurada en els anys noranta, informa la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Un dels ara detinguts, després de saber que la Policia anava darrere de la seua pista, suposadament va picar amb una pedra part de la muralla amb la finalitat d'esborrar una pintada que abans havia realitzat amb el seu nom, la qual cosa va causar un perjudici encara més greu. Els danys ascendirien a uns 7.900 euros.

Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, estan en llibertat després de prestar declaració i de ser advertits de l'obligació de comparéixer quan siguen requerits.

next