Detinguts dos homes que van practicar tocaments a una xica en una zona d'oci de Xàtiva

Ambdós han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte contra la llibertat sexual
13 juliol 2019 14:00h
Els fets van ocórrer vora les sis del matí, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció pels voltants d'un local d'oci van ser requerits per un grup de gent que cridava que s'estava produint una baralla. Imatge d'arxiu. / CNP

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut als voltants d'un local d'oci de Xàtiva dos homes de 25 i 31 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la llibertat sexual. Segons sembla, van abordar una jove i li van tocar el cul i altres parts del cos al mateix temps que la besaven, davant les reiterades negatives d'ella. La víctima va ser assistida en un hospital de la ciutat.

Els fets van ocórrer vora les sis del matí, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció pels voltants d'un local d'oci van ser requerits per un grup de gent que cridava que s'estava produint una baralla, ha informat la prefectura en un comunicat.

Els policies van baixar del cotxe i van observar dos homes en actitud amenaçadora cap a altres dues persones, per la qual cosa es van interposar. Els agents van observar una jove plorant recolzada en un mur i van esbrinar que moments abans, mentre esperava que isqueren del local d'oci uns amics, dos homes li van fer tocaments.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte contra la llibertat sexual.

next