Detinguts dos homes que ocultaven 5 quilos de cocaïna i 3.000 euros en l'interior de diversos cotxes

Un dels sospitosos va ser interceptat a Aielo de Malferit i l'altre, a Ontinyent
7 setembre 2019 14:25h
Els agents van confiscar un embolcall amb uns 489 grams de cocaïna ocult darrere del panell de la porta dreta. / POLICIA NACIONAL

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut a dos homes, de 27 i 41 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, després d'intervindre'ls més de cinc quilos de cocaïna i prop de 3.000 euros en metàl·lic. 

Les investigacions es van quan els agents van saber que hi havia una persona que distribuint cocaïna a Alzira en dosis no superiors a 100 grams. Després de diversos mesos d'investigació la policia va saber que aquest home havia establit punts de distribució a Ontinyent, Alzira, Xàtiva i altres localitats pròximes. 

En la matinada del dimecres, els policies van localitzar al sospitós circulant en un vehicle en l'autovia que uneix les localitats de Xàtiva i Ontinyent, seguit a escassa distància d'un altre vehicle.  Els policies van parar a un dels cotxes en Aielo de Malferit, pel que quan l'altre es va percatar, va fugir a gran velocitat. Finalment, va ser detingut a Ontinyent quan es disposava a abandonar el cotxe. 

Els policies van intervindre cinc quilos de cocaïna que anaven ocults en dos caixes situades després dels pilots posteriors amb tancament hidràulic del vehicle interceptat a Aielo de Malferit. D'altra banda, en el cotxe d'Ontinyent es va confiscar un embolcall amb uns 489 grams de cocaïna que portava ocult darrere del panell de la porta dreta. 

Els agents van intervindre 2.989 euros en metàl·lic, dues bàscules de precisió i dos telèfons mòbils, a més de la substància estupefaent intervinguda i els dos vehicles. Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

next