Detingut a València per amenaçar amb una destral un policia fora de servei en una discussió de trànsit

El sospitós va intentar envair el carril pel qual conduïa l'agent en diverses ocasions i quan els dos es van parar en un semàfor, va traure l'arma del maleter
5 octubre 2019 18:19h
L'agent va baixar del seu turisme i es va identificar com a Policia Nacional. / POLICIA NACIONAL

VALÈNCIA (EP). Un Policia Nacional fora de servei ha detingut a València un home de 43 anys que el va amenaçar amb una destral de grans dimensions en el seu cotxe, després d'intentar envair en diverses ocasions el carril pel qual conduïa l'agent. 

Els fets van ocórrer sobre la una del migdia. El detingut i el policia circulaven pel carrer de José Soto Micó i el sospitós, pel que sembla, conduïa molt prop del cotxe de l'agent i va intentar en diverses ocasions envair el seu carril, amb el risc de xocar.

Quan els dos turismes es van detindre en un semàfor, un al costat de l'altre, el presumpte autor va començar a increpar i insultar a crits a l'agent. Aquest, per a evitar agreujar la situació, va avançar el seu vehicle uns metres. Moments després, l'acusat va baixar del seu cotxe, va obrir el maleter i va traure una destral amb una fulla de 20 centímetres de longitud i un tall de 14. Amb ella, va començar a amenaçar el policia.

Per aquest motiu, l'agent va baixar del seu turisme i es va identificar com a Policia Nacional. L'home va guardar la destral i va intentar introduir-se de nou en el vehicle per a fugir del lloc. L'agent el va interceptar i va sol·licitar per telèfon una unitat de suport.

Ràpidament va acudir una patrulla, que va identificar el sospitós i va localitzar en el seu maleter, a més de la destral, un pal de fusta de 60 centímetres de longitud. El presumpte autor no parava d'oposar resistència i insultar l'agent fora de servei, que el va detindre per un presumpte delicte d'amenaces i altre de resistència i desobediència. El detingut té antecedents policials i ha passat a disposició judicial.

next