Detingut un home a València per agredir la seua parella fins a trencar-li els ossos de la cara

Les lesions van obligar la dona a ingressar a un hospital de València i ser intervinguda amb cirurgia maxil·lofacial i oral
20 maig 2019 18:08h
Un conegut  va posar la denúncia i va avisar els agents que el passat dia 14 de maig l'home li havia donat una pallissa a la seua parella. / EFE

VALÈNCIA. Un home de 61 anys ha sigut detingut a València després d'agredir la seua parella i trencar-li diversos ossos de la cara, per la qual cosa la dona va haver de ser operada a l'hospital per a col·locar-li una pròtesi i una malla.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, la dona va ingressar a l'hospital dient que suposadament havia sigut víctima d'un atropellament, però va ser un conegut qui va posar la denúncia i va avisar els agents que el passat dia 14 de maig l'home li havia donat una pallissa a la seua parella.

Després d'una discussió, l'home li va llançar una punyada que va derrocar la dona i, una vegada al terra, va continuar donant-li puntades, que li van provocar el trencament del pòmul i mandíbula, a més d'afonar-li els ossos pròxims a l'ull.

Aquestes lesions van obligar la dona a ingressar en un hospital de València i ser intervinguda amb cirurgia maxil·lofacial i oral.

Després de tindre coneixement dels fets, els policies van localitzar i van detindre l'agressor, que té antecedents policials, com a suposat autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i, després de prestar declaració, ha ingressat a la presó preventiva.

next