Detingut un home per assetjar sexualment una menor a través de Whatsapp

L'acusat, de 33 anys i veí de Palència, exercia l'assetjament mitjançant jocs sexuals
7 febrer 2019 16:30h
L'assetjador i la víctima utilitzaven un joc de caràcter sexual conegut com 'BDSM'.

PALENCIA. Un home ha sigut detingut a Palència, a la demarcació de Castella i Lleó, per un delicte d'assetjament sexual a una menor de 15 anys que resideix a Alacant. El veí de la població castellanolleonesa executava la pràctica a través de missatges de Whatsapp.

L'assetjador i la víctima utilitzaven un joc de caràcter sexual conegut com 'BDSM', amb activitats que inclouen el 'Bondage', Disciplina-Dominació, Submissió i Sadomasoquisme, segons ha informat en un comunicat la Policia Nacional, que va decidir detindre l'implicat abans que tinguera un encontre personal amb la menor.

L'encarregada d'avisar la Policia va ser la família, qui sospitava del comportament estrany de la xiqueta, que s'amagava per a realitzar telefonades de vídeo i utilitzava bolquers d'un sol ús per a adults.

Segons ha detallat la Policia, aquesta relació va començar com una amistat en la qual ell va aconseguir, mitjançant engany i aprofitant-se de la seua superioritat, que anara derivant a un joc de caràcter sexual, on ell prenia el rol de 'mare dominadora' i ella de 'bebé obedient'.

La trobada personal no va arribar a produir-se, ja que l'home va ser detingut a Palència gràcies a la col·laboració de les Unitats de Família i Dona (UFAM, per les seues sigles en castellà) de la Policia Nacional de Palència i Alacant.

next