Detingut per assetjar una cambrera i oferir sexe a canvi de diners a la filla menor d'edat del propietari d'un bar

L'home, de 61 anys, ha sigut arrestat com a presumpte autor dels delictes de coacció i corrupció de menors, i d'un altre relatiu a la prostitució i l'explotació sexual
7 juny 2019 18:44h
L'home, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. / EUROPA PRESS 

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 61 anys com a presumpte autor dels delictes de coacció i corrupció de menors, i d'un altre relatiu a la prostitució i explotació sexual, després de presumptament oferir diners a canvi de sexe tant a una cambrera del bar al qual acudia com a la filla menor d'edat del propietari.

La policia va iniciar les investigacions en tindre coneixement de l'assetjament patit per una cambrera per part d'un home en el bar en què treballava i de la proposició que li havia fet aquest a una menor de 17 anys, filla del propietari de l'establiment, per a tindre sexe a canvi de diners, segons ha indicat la prefactura en un comunicat.

Els agents van tindre coneixement que el mes d'abril l'home va començar a fer-li preguntes "poc apropiades" a la cambrera del bar i que va arribar a oferir-li diners a canvi de tocar-la; fins i tot la va arraconar per a tocar-li els pits, la qual cosa va crear a la jove "una situació de tensió i humiliació".

Les investigacions van esclarir que aquesta mateixa persona també li havia oferit a la filla del propietari diners a canvi de sexe, fins i tot li va proposar que li ho diguera a alguna amiga.

Després de localitzar el sospitós, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de coacció i corrupció de menors, i d'un altre relatiu a la prostitució i explotació sexual. L'home, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

next