Detinguda una infermera com a sospitosa de robar opiacis i psicotròpics en diversos centres de salut

La dona ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i un altre lleu de furt
13 octubre 2019 17:53h
Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la desaparició d'una sèrie de medicaments estupefaents en un centre de salut concret. / Nils Wommelsdorf

VALÈNCIA (EFE). La Policia Nacional ha detingut una infermera de 46 anys com a suposada autora de la sostracció, en diversos centres de salut valencians, de medicaments estupefaents que, administrats inadequadament, podrien causar greus problemes de salut.

La detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i un altre lleu de furt és infermera en diversos centres de salut, d'on presumptament es va emportar medicaments fins que els van guardar sota clau, segons fonts policials.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la desaparició d'una sèrie de medicaments estupefaents en un centre de salut concret.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que havien desaparegut tres vials de medicaments opiacis (Morfina i Dolatina), fet pel qual el centre de salut va començar a guardar aquest tipus de medicació sota clau. A partir d'eixe moment van començar a desaparéixer vials de psicotròpics com Midazolam o Diazepam, que no estaven sota protecció.

Els medicaments van començar a desaparéixer a principis de setembre i en les hores de servei de la infermera detinguda, que treballava en altres centres de salut en els quals també havien desaparegut diversos fàrmacs.

La detinguda, sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de ser escoltada en declaració i ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

next