Detenen l'oncle i investiguen el pare d'un bebé intoxicat per cocaïna i cànnabis

El menor, de 15 mesos, també havia caigut accidentalment dues vegades i s'havia colpejat el cap amb un moble
8 agost 2019 11:04h
El bebé va ingressar diumenge passat a l'Hospital La Fe de València. / IMATGE D'ARXIU EFE

VALÈNCIA. La Guàrdia Civil ha detingut l'oncle d'un bebé de Bétera (el Camp de Túria) i investiga el pare del menor, que va ingressar diumenge passat a l'Hospital La Fe de València intoxicat per cocaïna i cànnabis, i amb dos traumatismes cranioencefàlics. 

El menor, de quinze mesos, ja no es troba hospitalitzat. Segons publica Levante-EMV, va ser la mare del bebé, de 19 anys, qui el va portar a urgències en la vesprada de diumenge passat perquè tenia "somnolència". La mare va explicar als facultatius que dos dies abans el seu fill havia caigut accidentalment, per la qual cosa presentava un colp al cap. Dues setmanes enrere, també havia caigut i s'havia colpejat al front amb un moble. 

La família no va esmentar que poguera haver ingerit alguna substància estupefaent. No obstant això, les proves toxicològiques que li van practicar al bebé van reflectir la presència de cocaïna i cànnabis en l'orina, d'acord amb la mateixa informació. Després de detectar les drogues a l'organisme del menor i comprovar els traumatismes que presentava, els facultatius van activar el protocol per un possible cas de maltractaments. El jutjat d'instrucció número 11 de València s'ha fet càrrec de la investigació.

next