El descarrilament d'un tren de mercaderies a València provoca retards i el tall d'una via

Diversos trens de Rodalia de la línia C6; trens de mitjana i llarga distància, i un AVE s'han vist afectats per l'incident
21 maig 2019 11:07h
L'incident del tren de l'empresa Transitia s'ha produït a les 5.35 hores per causes desconegudes i la circulació s'ha limitat en una de les vies fins a les 7.20 hores. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El descarrilament d'un tren de mercaderies a l'estació de la Font de Sant Lluís de València ha provocat el tall d'una de les vies, cosa que ha causat retards en diversos trens de rodalia; de mitjana i llarga distància, i en l'AVE Castelló-Madrid.

L'incident del tren de l'empresa Transitia s'ha produït a les 5.35 hores per causes desconegudes i la circulació s'ha limitat en una de les vies fins a les 7.20 hores, segons ha informat Adif.

Els trens que havien de circular per eixe punt han registrat retards d'entre 15 i 30 minuts, que han afectat els Rodalia de la línia C6; els trens de mitjana i llarga distància, i el tren d'alta velocitat entre Castelló i Madrid, encara que aquest últim previsiblement recuperarà el seu horari durant el trajecte, segons fonts de Renfe.

next