Dènou hospitalitzats pels aldarulls dels últims dies a Catalunya

Una de les persones ingressades està molt greu i dues han perdut la visió d'un ull
19 octubre 2019 13:09h
Hi ha hospitalitzats a Barcelona, Tarragona i Girona. / ACN

BARCELONA (ACN). Dènou persones estan hospitalitzades pels aldarulls dels últims dies a diversos punts de Catalunya en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O. Un d'aquests hospitalitzats està molt greu i ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron. Està estable dins de la gravetat. A més, dos més han perdut la visió d'un ull i estan ingressats a l'Hospital de Sant Pau. 

En aquest hospital també hi ha un tercer afectat per lesions oculars que està pendent d'una operació per a intentar evitar que també perda la visió. Aquestes lesions oculars se sumen al ferit durant la protesta a l'aeroport del Prat de dilluns que va perdre un ull després ser operat a l'Hospital de Bellvitge.

A l'Hospital de Sant Pau de Barcelona hi ha ingressats 5 ferits greus: tres per lesions oculars; un de poca gravetat, i un altre, ingressat el dia 16 d'octubre, que evoluciona favorablement. L'ingressat de poca gravetat té una lesió facial.

Al Sagrat Cor hi ha tres ingressats, un de greu, un de menys gravetat i un altre de lleu. Mentrestant, a l'Hospital Vall d'Hebron, a més del ferit molt greu, hi ha ingressat un altre de lleu. A l'Hospital del Mar hi ha un ingressat menys greu des del dia 18 i a l'Hospital Clínic, un altre hospitalitzat està estable. 

A Girona, hi ha dos ingressats a l'Hospital Trueta, tots dos greus. Un dels hospitalitzats va entrar el dia 16 d'octubre.

A Tarragona hi ha tres ingressats. Dos a l'Hospital Joan XXIII, un de greu ingressat des del 17 d'octubre i un de menor gravetat. El tercer ingressat està a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla amb estat menys greu i ingressat des del dia 18.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next