Fiscalia demana quatre anys de presó per al propietari d'un gimnàs de València per abusar d'una menor

L'acusat té prohibit acostar-se a menys de 100 metres o comunicar-se per qualsevol mitjà amb la jove de quinze anys
14 juny 2019 12:25h
La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de quatre anys de presó i una indemnització de 3.000 euros. / EFE

La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de quatre anys de presó i una indemnització de 3.000 euros per al propietari d'un gimnàs situat en el barri de Benimàmet de València acusat d'haver abusat sexualment d'una menor de 15 anys.

La secció tercera de l'Audiència Provincial de València té previst enjudiciar hui aquests fets, produïts el matí del 2 d'agost del 2018, quan la menor va acudir al citat gimnàs.

Segons l'escrit d'acusació del Ministeri Públic, al qual ha tingut accés EFE, l'acusat, amb un antecedent penal cancel·lable del 1991 –que no pot ser tingut en compte per a l'aplicació de l'agreujant de reincidència–, va rebre la menor nu i tapant-se la zona genital.

Una vegada a l'interior del local, l'acusat –sempre segons l'escrit de la Fiscalia– va començar a practicar un massatge a la menor, que es trobava contracturada, i la va tocar en zones pròximes als pits i la vagina.

Quan va acabar, va proposar a la menor fer el mateix "amb la llengua". Li va dir que l'ocorregut havia de quedar en un "CSS, en referència a un Codi Secret Sexual" i li va mostrar un llibre sobre postures sexuals i masturbació.

L'acusat té prohibit acostar-se a menys de 100 metres o comunicar-se per qualsevol mitjà amb la menor des de setembre de l'any passat.

next