Decreten llibertat per al raper Pablo Hasel després de ser detingut per una citació judicial

L'entitat Llibertat Pablo Hasel critica que haja estat tota la nit en els calabossos quan el motiu de la detenció ha sigut "donar-li una citació per a un judici"
29 abril 2019 12:25h
Hasel havia de comparéixer davant el jutjat penal número 1 de Lleida. / EUROPA PRESS

CASTELLÓ DE LA PLANA. Un jutjat de Vinaròs (Baix Maestrat) ha deixat en llibertat el raper Pablo Hasel després de ser detingut aquest diumenge en un control de trànsit a Benicarló (Baix Maestrat) en comprovar que pesava sobre ell una ordre de crida i cerca perquè no havia comparegut en un jutjat.

Després de ser detingut i posat a disposició judicial, el raper ha quedat en llibertat, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil. L'entitat Llibertat Pablo Hasel ha informat en el seu compte de Twitter que el motiu de la detenció ha sigut "donar-li una citació per a un judici que té pendent" i ha criticat que l'hagen tingut tota la nit en els calabossos.

Llibertat Pablo Hasel va informar aquest diumenge de la detenció, que es va produir quan el raper tornava de la rebuda a l'històric pres del GRAPO José Francisco (Paco) Cela Seoane, que ha deixat la presó valenciana de Picassent després de complir més de 30 anys de condemna.

Segons fonts de l'institut armat, Hasel havia de comparéixer davant el jutjat penal número 1 de Lleida. Llibertat Pablo Hasel va convocar una concentració davant de la caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs a la qual el raper va ser traslladat per a exigir la seua "llibertat immediata" i va denunciar en el seu compte de Twitter "aquesta nova detenció política que evidencia l'absència de drets i llibertats polítiques, i més en un dia" en què "se celebra una altra farsa electoral".

next