La Crida de les Falles de València reporta a À Punt una audiència de 151.000 espectadors

La televisió pública registra un bon 8,5% de quota de pantalla en la retransmissió de l'acte que dona inici a la festa fallera
25 febrer 2019 11:27h
À Punt va aconseguir una quota de pantalla del 8,5% amb la retransmissió de la Crida.

VALÈNCIA. Dades d'audiència com les aconseguides aquest diumenge per À Punt demostren que les festes són un puntal de la programació de la televisió pública. La retransmissió de la Crida de les Falles de València es va convertir en un dels directes més vists de la cadena, ja que va reunir davant la pantalla 151.000 espectadors.

Segons les dades d'audiència fetes públiques aquest dilluns per les consultores Barlovento i Dos 30TV, la retransmissió de la Crida de les Falles 2019 va aconseguir un 8,5% de quota de pantalla i un 49,9% de fidelitat. Aquesta última dada revetla que la meitat d'espectadors que van sintonitzat la Crida en À Punt van veure el contingut fins al final de la retransmissió.

L'informatiu À Punt Notícies de la nit es va veure beneficiat de l'audiència aconseguida per la Crida. Tot i baixar respecte a la retransmissió fallera, l'espai informatiu va aconseguir reunir davant la pantalla 103.000 espectadors, la qual cosa suposa el 4,9% de quota de pantalla.

També va ser aquest un bon diumenge per a la pilota valenciana en À Punt. Segons les dades d'audiència, la partida de la Lliga Bankia que va enfrontar els equips d'Almussafes i Benidorm al trinquet de Dénia va aconseguir el màxim històric des de l'inici de les emissions. La partida de pilota d'aquest diumenge va arribar a un 4,4% de quota de pantalla, 30.000 espectadors i un 47% de fidelitat.

next