Correus obri 229 oficines en festius i cap de setmana per a agilitzar el vot per correu

La Junta Electoral Central ha acordat ampliar el termini del vot per correu fins al 8 de novembre a les 14.00h, és a dir, dos dies abans de les eleccions del 10N
29 octubre 2019 11:45h
Des del dilluns 4 de novembre, Correus ha decidit ampliar l'horari d'atenció al públic. Totes les oficines postals obriran mitja hora abans i tancaran una hora més tard, i s'atendrà tots els ciutadans que estiguen en l'oficina per a gestionar el vot per correu arribada l'hora de tancament. / CORREUS

VALÈNCIA. Correus obrirà 229 oficines al País Valencià tots els dies fins al 8 de novembre, incloent-hi festius, dissabte i diumenge, per a agilitzar "al màxim" la gestió del vot per correu per a les eleccions del 10N. L'excepció serà el dia 1 de novembre, Festa de Tots Sants i d'àmbit estatal, jornada en què les oficines estaran tancades.

Així, des d'aquest dilluns, les oficines situades en municipis que celebren un festiu local obrin eixe dia en el seu horari habitual, segons ha informat la companyia en un comunicat. El mateix ocorrerà el dissabte 2 de novembre, quan totes les oficines obriran en el seu horari normal. Diumenge 3, un total de 229 oficines valencianes obriran de 9.30h a 14.30h, i les oficines satèl·lit i auxiliars funcionaran en el seu horari habitual.

A més, des del dilluns 4 de novembre, Correus ha decidit ampliar l'horari d'atenció al públic. Totes les oficines postals obriran mitja hora abans i tancaran una hora més tard, i s'atendrà tots els ciutadans que estiguen en l'oficina per a gestionar el vot per correu arribada l'hora de tancament.

Aquestes mesures es completaran amb l'obertura de les 112 oficines a tot l'estat espanyol en les quals es preveu major afluència de forma ininterrompuda de 8.00h a 21.30h.

Correus recorda que, segons la decisió adoptada per la Junta Electoral Central, el termini per a dipositar el vot per correu s'ha ampliat fins al divendres 8 de novembre, en l'horari habitual de les oficines postals a tot l'Estat i, com a màxim, fins a les 14.00h.

La companyia suggereix a tots els ciutadans que desitgen exercir el seu dret al vot per correu que no esgoten els terminis i que facen la gestió com més prompte millor per a evitar acumulacions d'última hora.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next