Correus instal·la 30 bústies especials en les seues oficines per a enviar les cartes als Reis d'Orient

Els xiquets podran enviar les seues cartes fins al 5 de gener
19 desembre 2019 12:26h
En la ciutat de València s'han instal·lat onze bústies i la resta estan repartides per les oficines postals de la demarcació. / EFE

VALÈNCIA (EP). Correus ha instal·lat 30 bústies especials en les seues oficines de la ciutat de València i la província perquè els xiquets que ho desitgen puguen dipositar fins al 5 de gener les cartes dirigides als Reis d'Orient, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

En la ciutat de València s'han instal·lat onze bústies i la resta estan repartides per les oficines postals de la demarcació de València. A més de fomentar l'esperit nadalenc, aquesta iniciativa de l'empresa postal té com a objectiu "incentivar la pràctica de l'escriptura dels més xicotets de la casa".

Correus fa 24 anys que celebra la campanya de Reis amb bústies específiques per a recollir els desitjos dels xiquets i entregar-los als seus destinataris a Orient. Com en anys anteriors, aquest Nadal els equips de voluntaris tenen previst acostar-se a nombrosos hospitals d'Espanya a recollir les cartes de mans dels xiquets ingressats.

Els voluntaris de Correus, a més d'entregar un detall als més xicotets, els asseguren que els seus desitjos "arribaran amb tota seguretat a tan il·lustres destinataris".

next