Correus realitzarà 440 contractes de reforç en les oficines valencianes per a les eleccions generals

El termini per a sol·licitar el vot per correu per als comicis del 10 de novembre es va obrir aquest dimarts, 24 de setembre
25 setembre 2019 18:22h
Els ciutadans que vulguen votar per correu en les eleccions generals poden sol·licitar-ho fins al dia 31 d'octubre –inclòs– en qualsevol oficina de Correus. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Correus realitzarà 440 contractes de reforç al País Valencià per a les eleccions generals del 10 de novembre amb l'objectiu de garantir el compliment dels compromisos que li són encomanats en els processos electorals.

La companyia formalitzarà vora 440 contractes tant per a funcions de repartiment com per a l'atenció en les oficines i garantir el compliment de totes les obligacions de servei públic que li són encomanades per ser l'operador designat per l'Estat per a prestar el Servei Postal Universal.

La gestió del vot per correu inclou l'admissió de les sol·licituds, el seu lliurament en les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral, el lliurament en mà de la documentació electoral remesa pel cens als sol·licitants, així com l'admissió del vot per correu i la seua custòdia en les oficines de destinació fins al seu lliurament durant la jornada electoral en les meses electorals corresponents.

Així mateix, la col·laboració s'estén també al repartiment de les targetes censals i als enviaments de propaganda electoral, a més de les comunicacions a membres de les meses electorals, l'enviament als ajuntaments de la llista del cens i la recollida de documentació el dia de les eleccions, entre altres serveis.

Els ciutadans que vulguen votar per correu en les eleccions generals poden sol·licitar-ho des d'aquest dimarts fins al dia 31 d'octubre –inclòs– en qualsevol oficina de Correus. 

next