La Copa del Rei dona a À Punt la seua quarta millor dada d'audiència

La cadena va firmar aquest dissabte un 4,2% de 'share' gràcies a la programació especial sobre el partit del València CF contra el Barça
26 maig 2019 11:40h
L'espai presentat per Eugeni Alemany va firmar un 6,8% de quota de pantalla. / À PUNT MÈDIA

VALÈNCIA. L'alegria de l'afició del València CF per la victòria en la final de la Copa del Rei ha sigut també l'alegria d'À Punt. El títol aconseguit pels xe a Sevilla en guanyar la final al Barça ha propiciat que la televisió pública valenciana registrara aquest dissabte, 25 de maig, la quarta millor dada d'audiència en la seua breu història.

El seguiment de la programació especial preparada per À Punt per a fer el seguiment de la final va elevar l'audiència del dia de la televisió valenciana fins al 4,2% de quota de pantalla; un share que està notablement per damunt de la mitjana habitual de la cadena, que gira al voltant del 2%. 

Tot i que À Punt no va aconseguir que Televisió Espanyola cedira els drets d'emissió, els programes preparats per a la prèvia del partit i la posterior celebració van firmar molt bones dades d'audiència. També els informatius, que van fer un 7,1% d'audiència en l'edició del migdia i un 4,3% en la de la nit.

Pel que fa als programes especials sobre la final, l'espai Tot futbol va funcionar bé; de fet, va aconseguir un pic del 7% d'audiència en la retransmissió de la celebració del títol.

També va obtindre una molt bona audiència el concurs de preguntes i respostes Atrapa'm si pots dedicat al València. L'espai presentat per Eugeni Alemany va firmar un 6,8% de quota de pantalla.

Aquest diumenge À Punt retransmetrà també els actes de celebració del València CF en un programa que començarà a les 16.30 hores, tot just abans de l'arribada de l'equip a l'aeroport de Manises.

next