La Conselleria d'Habitatge intervé a Oliva per a evitar el desnonament d'una família amb tres menors

El conseller ha explicat que es compta amb "una bona llei marc, com és la Llei per la Funció Social de l'Habitatge, però que cal desenvolupar-la i dotar-la de recursos"
8 juliol 2019 18:13h
La PAH ha dut endavant una campanya de mobilització per a paralitzar el desnonament. / FOTOGRAFIA D'ARXIU 

VALÈNCIA. La Conselleria d'Habitatge ha intervingut i ha aconseguit paralitzar un desnonament a la localitat d'Oliva (la Safor). En aquest sentit, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha manifestat que "un dels objectius prioritaris del Consell és acabar amb la problemàtica dels desnonaments". 

Martínez Dalmau ha explicat que en l'actualitat es compta amb "una bona llei marc, com és la Llei per la Funció Social de l'Habitatge, però que cal desenvolupar-la i dotar-la de recursos perquè el dret subjectiu a l'habitatge siga efectiu". 

El vicepresident segon també ha destacat que "una de les majors apostes de la Conselleria d'Habitatge en aquesta legislatura serà augmentar el parc públic d'habitatge perquè permeta donar resposta a les urgències". 

Martínez Dalmau ha agraït a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la Safor (PAH-Safor Valldigna) la campanya de mobilització ciutadana tant en aquest cas com en uns altres que han ocorregut en aquesta comarca i a tot el País Valencià. 

La paralització de l'ordre de desnonament permetrà a aquesta família d'Oliva disposar d'un termini per a trobar un habitatge de lloguer que puguen afrontar amb la Renda Valenciana d'Inclusió que perceben. Es tracta d'una parella amb tres fills menors.

next