El Consell Rector tria les cinc persones que decidiran la terna per a la direcció d'À Punt

Aquesta comissió, que no compta amb cap membre a proposta del PP, serà l'encarregada d'analitzar i seleccionar, en la primera fase del procés, un màxim de tres persones candidates per a dirigir la radiotelevisió pública
14 desembre 2019 10:35h
En la jornada d'aquest divendres també es va modificar la composició de la comissió mixta de seguiment del contracte programa. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va acordar aquest divendres al matí la composició de la comissió de valoració del procés de selecció de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

La comissió, triada per la majoria dels membres del Consell Rector, la conforman el president, Enrique Soriano (proposat en el seu moment pels socialistes), junt amb Mar Iglesias (per Compromís), Marc Pallarés (també a proposta del PSPV), José Martínez (per Ciutadans) i Maria Lozano (per Podem). 

Aquesta comissió serà l'encarregada d'analitzar i seleccionar, en la primera fase del procés, un màxim de tres persones candidates. La segona fase consistirà en una entrevista realitzada pel Consell Rector, en què s'hauran d'acreditar els requisits exigits en la convocatòria.

Aquest divendres, a més, es va fer efectiva la incorporació de Rosa Yagüe al Consell Rector, després d'haver sigut elegida per les Corts a proposta dels grups parlamentaris. El nomenament de Yagüe, així com el de Marc Pallarés i Vicente Cutanda, van ser publicats dijous al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 

En la jornada d'ahir també es va modificar la composició de la comissió mixta de seguiment del contracte programa. El Consell Rector ha decidit que Mar Iglesias siga la vocal que s'incorporarà a aquesta comissió, de manera provisional, en substitució de Rafa Xambó.

next