El Consell aprova el nomenament de 7 nous càrrecs del tercer escaló

L'àrea de Presidència es reforça amb la incorporació d'Ana Berenguer com a directora general d'Anàlisi i Polítiques Públiques
26 juliol 2019 12:07h
En Presidència, s'ha nomenat Ana Berenguer Giménez com a directora general d'Anàlisi i Polítiques Públiques. / TWITTER @aberenguerg

VALÈNCIA. Com ja és habitual les darreres setmanes, aquest divendres s'han donat a conéixer els noms d'algunes persones que ocuparan les direccions generals del Botànic II que encara resten per adjudicar. Concretament, la vicepresidenta Mónica Oltra ha anunciat set nomenaments del tercer escaló –que, en total, està format per 84 direccions generals–. 

En Presidència, s'ha nomenat Ana Berenguer Giménez com a directora general d'Anàlisi i Polítiques Públiques. En la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Lorena Sanz Aleixandre serà la responsable de la Direcció General d'Emergència Habitacional, Funció Social de l'Habitatge i l'Observatori de l'Hàbitat i Segregació Urbana.

En la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, Rafael Beneyto Cabanes ha sigut nomenat director general de Tributs i Joc. Pel que fa a la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, s'ha nomenat Yolanda Parrando Marcos com a directora general de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l'Administració Pública.

També hi ha hagut un nomenament en la Conselleria d'Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball: Miquel Llorente López ha sigut nomenat director general d'Economia Sostenible. Els dos darrers nomenaments corresponen a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Emilio Olbiol Menero és el nou director general de Ports, Aeroports i Costes i Vicente Joaquín García Nebot, el responsable d'Urbanisme.

Aquests nomenaments del tercer escaló se sumen als del 5 de juliol, amb 20 càrrecs; el 12 de juliol, amb 18 càrrecs, i el 19 de juliol

En el ple del Consell d'aquest divendres també s'ha aprovat el nomenament de Daniel Mestre Cañón com a subsecretari de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de Josep Manuel Bernal i Giménez com a subsecretari de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

next