El Consell aprova que diversos municipis del Comtat, la Vall d'Albaida i la Costera opten a les ajudes per la DANA

Les subvencions tenen com a objectiu pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones físiques
7 octubre 2019 16:50h
Les ajudes són per a pal·liar els efectes del temporal ocorregut entre l'11 i el 14 de setembre. / Imatge d'arxiu

VALÈNCIA. El Consell ha aprovat modificar el decret del 20 de setembre pel qual s'aprovaven les bases reguladores i del procediment de concessió directa d'ajudes urgents per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones físiques, produïda pel temporal d'intenses pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut al País Valencià entre l'11 i el 14 de setembre del 2019.

Segons recull Europa Press, aquesta modificació comporta la incorporació de municipis afectats pel temporal que no figuraven i s'obri un nou termini perquè les persones ara incloses en l'àmbit d'aplicació del decret puguen sol·licitar les ajudes, segons ha informat la vicepresidenta, Mónica Oltra.

A la comarca del Comtat podran beneficiar-se de les subvencions els municipis d'Alcosser de Planes, Alfafara, Agres, Almudaina, Beniarrés, Benillup, Gaianes, l'Orxa i Planes. També podran acollir-se Canals i Vallada, a la Costera, i Bèlgida, Benissoda, Carrícola, el Palomar i Sempere a la Vall d'Albaida.

Aquest decret estableix que el seu objecte és la concessió d'ajudes a les persones físiques l'habitatge de les quals es troba en alguna de les zones dels municipis afectats pel temporal dels passats 11, 12, 13 i 14 de setembre.

El termini de quinze dies prevists al decret del Consell comptarà, per a les noves persones beneficiàries incorporades en aquest decret, des de l'endemà de la seua publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

next