La Conferència de Rectors espanyola nomena Eva Alcón com a responsable de la nova delegació d'Igualtat

La rectora de l'UJI treballarà en aquesta àrea per a reduir les desigualtats de gènere i potenciar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes des de l'àmbit de la universitat
16 maig 2019 19:01h
En l'assemblea d'aquest dijous s'ha elegit el rector de la Universitat de Còrdova, José Gómez Villamandos, com a nou president de la CRUE. / CRUE

VALÈNCIA. La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha celebrat aquest dijous la seua assemblea general. En aquesta sessió s'ha decidit la creació d'una nova delegació per a temes de política d'igualtat que, a partir d'ara, es convertirà en eix de treball de la CRUE.  

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, ha estat nomenada responsable d'aquesta nova delegació que treballarà per a reduir les desigualtats de gènere i potenciar la igualtat d'oportunitats i tracte a dones i homes des de l'àmbit de l'Educació Superior tenint com a full de ruta la Declaració de Castelló, un manifest que arreplega les conclusions de la I Cimera de Rectores de les universitats públiques celebrada a l'UJI el passat mes de novembre.

En l'assemblea també s'ha elegit el rector de la Universitat de Còrdova, José Carlos Gómez Villamandos, com a nou president de la CRUE i els rectors de la Universitat Politècnica de València (Francisco J. Mora) i de la Pontifícia de Comillas (Julio Luis Martínez), com a vicepresidents. 

L'equip el completen les rectores de la Universitat Autònoma de Barcelona (Margarita Arboix) i de la Universitat del País Basc-Euskal Herriko Unibertsitatea (Nekane Balluerka), i els rectors de la Universitat Carlos III de Madrid (Juan Romo) i de la Ramón Llull de Barcelona (Josep M. Garrell) com a vocals.

next