Condemnat a 7 anys de presó per violar una jove en una discoteca de Benidorm

L'agressor va forçar la jove a mantindre relacions sexuals sense el seu consentiment en els banys del local
22 juliol 2019 16:40h
El tribunal considera provat que l'acusat va abusar sexualment de la denunciant. / EFE

VALÈNCIA. Un home de 29 anys ha sigut condemnat per l'Audiència d'Alacant a set anys de presó i 10 més de llibertat vigilada per agredir sexualment a una turista de nacionalitat francesa en els banys d'una coneguda discoteca de Benidorm (la Marina Baixa).

La sentència considera provat que, el 17 d'agost del 2018, el processat va conéixer la dona mentre es trobaven en aquesta discoteca i va aprofitar l'oportunitat d'acompanyar-la al bany per a introduir-se per la força amb ella en una de les cabines.

Allí, la va agafar pels muscles i la va situar contra la paret, després de bloquejar l'eixida del bany, i va començar a besar-la i a tocar-la en contra de la seua voluntat.

Després, segons la sentència, la va penetrar sense el seu consentiment i sense que ella poguera demanar ajuda, fins i tot malgrat que una amiga havia acudit a buscar-la, ja que l'ara condemnat l'havia agarrada pel coll i li havia tapat la boca.
Més tard, l'agressor va abandonar el bany i la seua víctima va poder explicar l'ocorregut al grup d'amics amb els quals havia acudit a la discoteca des del municipi alacantí de Calp, on es trobaven passant les vacances.

En aquest moment es va produir una discussió i una baralla entre els amics de la víctima i els acompanyants de l'ara condemnat. El processat va ser també increpat en l'aparcament de la discoteca, fins que va agafar el seu cotxe i va abandonar el lloc. Quan els agents de la policia van acudir a la discoteca, tant els amics de la víctima com el porter els van relatar els fets i van facilitar una descripció de l'agressor.

El processat va al·legar en el seu defensa durant el judici sobre aquesta causa, celebrat entre el 15 i el 16 de juliol, que no s'havia produït l'agressió sexual.

No obstant això, el tribunal conclou que sí que va existir aquesta violació, a la vista de les proves d'ADN i dels relats facilitats tant per la víctima com per la seua amiga, el porter de la discoteca i els agents de policia.

El condemnat, que es troba a la presó preventiva en relació a aquests fets, també haurà d'indemnitzar la víctima amb una suma de 15.000 euros pels danys físics i psicològics patits.

next