Compromís es mostra "imparable" per a fer Mónica Oltra presidenta la pròxima legislatura

La coalició valencianista presenta el lema i la imatge gràfica per a la campanya del 28 d'abril amb el propòsit de liderar "el Botànic 2"
27 març 2019 13:48h
Mónica Oltra i Joan Baldoví han presentat aquest dimecres la imatge gràfica de la coalició per a les eleccions. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. 'Imparables', amb lletres majúscules i color taronja, és el lema escollit per Compromís per a la campanya del 28 d'abril. Mónica Oltra i Joan Baldoví han presentat aquest dimecres la imatge gràfica de la coalició per a les eleccions generals i autonòmiques acompanyats dels seus cartells. En el cas de Baldoví, com a candidat al Congrés; en el d'Oltra, apareix ja la paraula presidenta

Oltra ha indicat que aquest 'imparables' és la garantia que "el canvi del 2015 és imparable amb Compromís". "Ens presentem sabent que tot el que hem començat ha de continuar", ha dit la candidata a la Presidència, qui ha manifestat que l'objectiu de la coalició per a les eleccions autonòmiques és liderar el nou govern del Botànic, "el Botànic 2". En les seues paraules, la pròxima legislatura ha de ser "la de la transformació, la dels canvis més profunds", mentre que la del 2015-2019 ha sigut la legislatura "de les emergències, la de les urgències, la de rescatar persones".

Pel que fa a les eleccions generals, l'objectiu de Compromís és "ser la força valenciana més votada". "Per primera vegada, segons diuen les enquestes, podrem condicionar el govern a Madrid", ha remarcat Baldoví, qui ha afegit que "des del primer dia serem imparables a exigir que vinguen els recursos per als valencians".

Animar a votar

Oltra ha destacat que és una campanya "que mobilitza amb els sentiments". "Són els sentiments d'alegria i estima en contraposició a l'odi i la por", ha dit. I ha afegit: "Imparables són també les persones que ens voten".

Preguntada per la possible abstenció, ha recordat que "votar és important" i ha demanat "que cap somriure es quede fora de l'urna el 28 d'abril".

També s'ha referit a les fake news dient que cal "lluitar imparablement i amb valentia –el lema de l'anterior campanya– contra la mentida". "La nostra arma és la veritat, el compromís, la paraula, el diàleg i el somriure", ha conclòs.

Una campanya amb tres actes centrals 

La campanya de Compromís combinarà els actes reduïts i actes 'sectorials' amb actes més grans. Així, n'hi haurà tres de centrals –a València, Castelló i Alacant– a més de cites en ciutats com Vila-real, Alcoi i Elx.

Pel que fa a la imatge, ha sigut dissenyada per l'agència de publicitat Utopicum, d'Alacant. Tal com l'ha descrita Baldoví, es tracta "d'una imatge potent però senzilla, dialogant". "Usa una tipografia contundent, perquè volem ser contundents en allò que exigim; volem ser imparables per a defendre els interessos del poble valencià", ha explicat. 

next