La comissió interna sobre el frau en l'EMT arranca aquest dimarts

El president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, reitera que "des del primer moment" s'ha investigat i denunciat el robatori de quatre milions d'euros en el si de l'entitat
5 octubre 2019 13:03h
Les sessions de la comissió es faran en la seu d'EMT. / DLV

VALÈNCIA. La Comissió de treball per a la investigació del frau contra l'Empresa Municipal de Transports (EMT) començarà a treballar aquest dimarts dia 8 d'octubre per a esclarir els fets que van provocar el robatori de quatre milions d'euros a l'entitat. Aquest organisme estarà presidit per la vicepresidenta de l'EMT, Elisa Valía, i comptarà amb la participació del secretari municipal.

Segons ha indicat mitjançant un comunicat, el president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, "des del primer moment s'ha investigat i denunciat el frau contra l'empresa". El regidor ha afegit que continuen "donant tota la informació als membres del Consell d'Administració". 

"Per això hem creat aquesta comissió d'investigació, la més ràpida de la història, perquè no tenim res a amagar, més aviat al contrari, volem arribar fins al final i aportar tota la llum sobre el que ha passat. L'objectiu final és recuperar tots els diners dels valencians", ha asseverat.

La convocatòria consta de tres punts: la mateixa constitució de la comissió d'investigació, l'aprovació del règim de funcionament i la celebració de la següent sessió, així com el termini per a presentar propostes d'actuació. 

Les sessions de la comissió es faran en la seu de l'EMT i en elles participaran representants de tots els grups polítics.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next