La combinació de fred i vent deixa una sensació tèrmica de 6 graus sota zero a Vilafranca

Les temperatures han baixat de manera considerable aquesta matinada de dijous a divendres, i s'han fregat els zero graus a diversos municipis de l'interior del nord valencià
8 novembre 2019 10:36h
A municipis com Vilafranca, als Ports, les temperatures d'1 grau han deixat una sensació tèrmica de fins a 6 graus sota zero, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia. / TURISME COMUNITAT VALENCIANA

VALÈNCIA (EFE). La combinació de fred i vent ha augmentat aquesta matinada la sensació de gelor. A municipis com Vilafranca, als Ports, les temperatures d'1 grau han deixat una sensació tèrmica de fins a 6 graus sota zero, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les temperatures han baixat de manera considerable aquesta matinada de dijous a divendres, i s'han fregat els zero graus a municipis de l'interior del nord valencià, amb la mínima de 0,1 graus que han marcat els termòmetres a Fredes (el Baix Maestrat). Altres mínimes significatives han sigut els 0,3 graus registrats a Ademús (el Racó d'Ademús); els 0,9 graus, a Castellfort (els Ports); els 2,4, a Utiel (la Plana d'Utiel-Requena); els 2,5, a Morella (també als Ports); els 3,1, a Zarra (la Vall de Cofrents-Aiora), i els 4 graus, a Sogorb (l'Alt Palància) i a Bunyol (la Foia de Bunyol).

Pel que fa a les capitals de demarcació, València ha marcat una mínima de 10,2 graus; Castelló de la Plana, d'11 graus, i Alacant, d'11,1 graus.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next