El passat 11 de setembre, amb motiu de la Cadena Humana Valenciana per la llengua i la llibertat, que s’enllaçava amb la Via Catalana, els jóvens de les NNGG, encapçalats pel seu secretari general, Juan Carlos Caballero, van fer una caravana de sud a nord del País, de Pilar de la Horadada a Morella, per reivindicar allò que ja sabem: el seu valencianisme i espanyolisme!

Jo els suggeriria a aquests jóvens tan reivindicatius, que feren una caravana i anaren també a la Moncloa i al Palau de la Generalitat, per exigir un finançament just per als valencians. Un finançament, per altra part, que els diputats del PP a les Corts van defensar i que els diputats del mateix partit al Congrés, no van defensar!!!

També demanaria que feren una caravana i anaren a la Conselleria d’Educació, per exigir que les 13000 famílies que volen l’ensenyament en valencià per als seus fills, puguen gaudir d’eixe dret. I per exigir al Molt Honorable President de la Generalitat, que utilitze la nostra llengua, cosa que no fa mai!!

I encara els animaria a fer una caravana al domicili del Sr. Olivas, per tal d’exigir responsabilitats pel Banc de València i Bànkia.

I també per demanar justícia per als dependents, i per als xiquets i les llibreries que no cobren les beques de llibres.

Els jóvens de NNGG també podrien fer una caravana a la Moncloa, per demanar una cosa que abans demanaven i ara se’ls ha oblidat: no volien l’aigua de l’Ebre? Com és que ara ja no piulen? I també podrien anar a parlar amb la Sra. De Cospedal, pel tema Tajo-Segura.

I a la Conselleria d’Educació, per exigir la fi dels barracons on estudien els xiquets valencians, una cosa que va prometre el conseller Font de Mora ja fa uns quants anys!!

O també podrien exigir una atenció especial del Govern Valencià per les Bandes de Música.

I exigir-li al President els comptes de la Fórmula 1, que, segons ens van dir, no anava a costar-nos res als valencians i no sé quants milions portem ja perduts! No aniran a protestar al Sr. Camps, que ens digué que la Fórmula 1 no era sinó un regal del Sr. Ecclestone?

Els jóvens de NNGG aniran també en caravana a RTVV per exigir una programació en valencià?

Faran també una caravana els membres de NNGG, per denunciar els seus companys que apareixien amb banderes franquistes i amb el braç en alt?

El Sr. Caballero farà també una caravana per denunciar les pèrdues de l’aeroport de Castelló?

I anirà també en caravana als domicilis dels diputats del PP a les Corts Valencianes que estan imputats, per exigir-los que abandonen els seus escons?

Ja sé que el Sr. Caballero no encapçalarà cap caravana i no faran res de tot això que els he suggerit. I és que, si els jóvens del NNGG han fet eixa caravana, ha estat només per oposar-se a la Via Catalana, ja que si no hi haguera hagut Via Catalana, no hagueren fet cap caravana “reivindicativa”.

A vore ara, amb què ens sorprenen de cara al 9 d’Octubre!!

Comparteix

Icona de pantalla completa