El club d'Oriola que va homenatjar Amado Granell presenta una nova samarreta en suport a la lluita LGTBI

El CFP Orihuela Deportiva inaugura l'equipament del seu porter amb la bandera de l'Arc de Sant Martí a petició dels socis
2 setembre 2019 19:05h
La samarreta pot adquirir-se a través de la seua pàgina web. / TWITTER @CFPOrihuelaDva 

VALÈNCIA. El CFP Orihuela Deportiva torna a la càrrega amb una nova reivindicació estampada en samarreta. A mitjans d'agost, el club ja presentava un equipament que homenatjava 'La Nueve' i a Amado Granell amb motiu del 75é aniversari de l'alliberament de París. Ara, l'Orihuela Deportiva se suma a la lluita LGBTI i presenta una samarreta per al porter amb la bandera de l'Arc de Sant Martí.

Segons ha explicat el club en el seu compte de Twitter, el nou equipament ha sigut triat pels socis de l'equip "per a mostrar el seu suport al col·lectiu LGTBIQ+". El club ha inclòs en la samarreta el logo d'Atrévete, la primera associació local que dona visibilitat al col·lectiu a la ciutat d'Oriola. La samarreta pot adquirir-se a través de la seua pàgina web. 

El segon equipament del club compta amb les il·lustracions de Paco Roca de la novel·la gràfica Los surcos del azar, en un homenatge als republicans de 'La Nueve'.

L'Orihuela Deportiva juga en Primera Regional i reivindica ser un equip d'accionariat popular i que depén únicament dels seus socis.

next