Un club de futbol d'Oriola dedica la segona samarreta a 'La Nueve' i Amado Granell

El disseny de la indumentària esportiva es basa en el còmic de Paco Roca 'Los surcos del azar'
26 agost 2019 13:33h
El club ha decidit llançar aquest equipament amb motiu del 75é aniversari des de l'alliberament de París. / TWITTER ORIHUELA DEPORTIVA

ORIOLA. El CFP Orihuela Deportiva ha presentat el segon equipament per a la temporada 2019-202 amb un homenatge especial als republicans de 'La Nueve' –la companyia espanyola que va participar en l'alliberament de París– i, en especial, a Amado Granell. 

La indumentària compta amb les il·lustracions de Paco Roca de la novel·la gràfica Los surcos del azar. En l'obra, el dibuixant reconstrueix la història d'aquests exiliats espanyols durant la Segona Guerra Mundial. El club ha decidit llançar aquest equipament amb motiu del 75é aniversari des de l'alliberament de París, fita que va resultar clau per al desenllaç de la guerra. 

Segons han anunciat des del club, l'equipament estarà disponible en prevenda a partir d'aquesta mateixa vesprada i podran fer-se les comandes via web. Des de l'equip, a més, afegeixen que pròximament hi haurà més "sorpreses". 

Aquest club de futbol d'Oriola, que juga en Primera Regional, es presenta com un equip d'accionariat popular i que depén únicament dels seus socis. A través de les xarxes socials animen l'afició a unir-se a la "resistència" i donar suport al "futbol popular".

next