La Ciutat de les Arts i les Ciències convida a gaudir de "la màgia del Nadal" amb plans per a tota la família

La programació especial s'allargarà fins al 6 de gener i inclou un mercat nadalenc així com diverses activitats infantils, tallers, espectacles i gastronetes
15 desembre 2019 13:44h
El Passeig d'Arcbotants de l'Umbracle acull fins al 6 de gener un mercat nadalenc a més d'activitats infantils com ara demostracions d'oficis, tallers, una ludoteca musical, jocs d'enginy, animacions de personatges nadalencs i concursos de disfresses. / @CACCIENCIES

VALÈNCIA. Un any més, la Ciutat de les Arts i les Ciències convida a gaudir de "la màgia del Nadal" gràcies a nombroses activitats per a grans i xicotets. Així, des del 13 de desembre fins al 6 de gener, l'esperit nadalenc impregna les instal·lacions amb tallers, actuacions musicals, teatre de titelles i una àmplia oferta gastronòmica servida en les gastronetes. També hi ha la possibilitat de realitzar les compres nadalenques en un mercat d'artesania. 

Segons la informació facilitada per la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Passeig d'Arcbotants de l'Umbracle acull fins al 6 de gener un mercat nadalenc a més d'activitats infantils com ara demostracions d'oficis, tallers, una ludoteca musical, jocs d'enginy, animacions de personatges nadalencs i concursos de disfresses. També torna el 'racó solidari' per a les ONG que vulguen presentar els seus projectes.

La inauguració del mercat, aquest divendres, va comptar amb una demostració d'un taller per a modelar amb xocolate, durant el qual l'artista Fran Celis va tallar un Pare Noel en un bloc de 50 quilograms de xocolate. Fusteria, vidre, tallat en fusta i lutier són altres oficis que es podran conéixer amb demostracions en directe.

També s'han programat tallers en els quals podran participar els xiquets per a crear postals nadalenques, ciris, dolços i ceràmica. Globoflèxia, decoració i pintura nadalenca, marcs de suro o de figures reciclades són algunes de les activitats que es realitzaran.

La programació especial inclou contacontes, titelles, animacions amb personatges nadalencs, concursos de disfresses de reis i fins i tot un pessebre vivent.

next