Ciutadans inicia la campanya amb "il·lusió" per a omplir València de vots taronja i "posar Espanya en marxa"

La candidata María Muñoz promet "garantir la igualtat i la llibertat de tots els ciutadans" i crida a votar el 10N "perquè no guanyen els radicals"
1 novembre 2019 00:01h
Muñoz ha estat acompanyada per la resta de candidats al Congrés i al Senat, així com per diputats autonòmics, regidors i altres càrrecs del partit. Imatge d'arxiu. / EFE/Kai Försterling

VALÈNCIA. Ciutadans inicia la campanya electoral amb il·lusió per a omplir València de vots taronja i "posar Espanya en marxa". La número 1 per la demarcació de València al Congrés, María Muñoz, ha destacat que "es tracta de la campanya més important perquè estan en risc no sols l'estabilitat econòmica de la Comunitat Valenciana i de tot el país, sinó el futur com a nació".

Així s'ha pronunciat Muñoz en l'acte d'apegada de cartells celebrat al centre de València, en el qual ha estat acompanyada per la resta de candidats al Congrés i al Senat, així com per diputats autonòmics, regidors i altres càrrecs del partit.

"Entenem el cabreig de la ciutadania, per això ara és imprescindible que tots els valencians isquem al carrer el pròxim 10 de novembre", ha manifestat Muñoz, al mateix temps que ha recordat que, "durant aquests deu dies de campanya, Ciutadans es deixarà la pell per a fer arribar a tots el projecte de país que volem".

"Ciutadans apostarà pels autònoms, les empreses i les famílies, i per garantir la igualtat de tots, perquè qualsevol espanyol puga treballar en la comunitat autònoma que vulga, sense imposicions ni requisits, i perquè els pares puguen triar amb llibertat la llengua en què estudien els seus fills", ha afegit Muñoz, per a qui "el tripartit valencià està robant aquests drets a la ciutadania". "Si els moderats i els de centre ens quedem a casa el 10 de novembre, guanyen els radicals", ha assenyalat.

Per part seua, el síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha destacat que el seu partit "presenta una llista plena de diferents perfils professionals que es posen al servei de la ciutadania" i ha lloat "la intensa labor per València que durant aquests mesos de legislatura han realitzat María Muñoz, Vicente Ten i Amparo Moya formant part dels equips econòmic i sanitari de Ciutadans al Congrés". "A partir del mateix 11 de novembre, Ciutadans continuarà treballant per a millorar la vida de tots els espanyols i per a aconseguir, per fi, materialitzar les grans reivindicacions de la Comunitat Valenciana com un sistema de finançament just i la finalització del Corredor Mediterrani", ha assegurat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next