María José Català fa un regal a totes les falleres majors de València "com a candidata del PP a l'alcaldia"

La dirigent popular envia a les dues representants de cada comissió una flor acompanyada d'una carta signada per ella mateixa a dos mesos de les eleccions municipals
15 març 2019 12:20h
 La carta està signada per Català com a "candidata del PP a l'Alcaldia de València". / PPCV

VALÈNCIA. "Volia enviar-te aquest xicotet detall per a desitjar-te que gaudisques al màxim del teu regnat al costat de la teua comissió, la teua família i amics". Així resa la carta en castellà que ha enviat la candidata del PPCV a l'Alcaldia de València, María José Català, a les falleres majors i falleres majors infantils de les 380 comissions de la ciutat. La missiva, que va acompanyada amb una orquídia, ha començat a arribar aquest divendres als casals fallers de la ciutat. Català ha iniciat la precampanya electoral que acabarà amb els comicis municipals del 26 de maig tractant de guanyar-se el col·lectiu faller, un sector de gran importància a la ciutat.

La carta signada per María José Català com a "candidata del PP a l'Alcaldia de València" també desitja a les representants de la festa gran que passen unes bones festes amb aquestes paraules: "Vosaltres representeu com ningú la il·lusió i l'amor per la nostra ciutat. Per això, la meua admiració i suport". 

A poc més de dos mesos de les eleccions municipals, Català s'acosta al públic faller. / DIARI LA VEU

Aquesta missiva, signada de pròpia mà per Català, ha arribat a les falleres majors i falleres majors infantils de València, segons ha pogut confirmar Diari La Veu a través de diferents fonts.

Així, a poc més de dos mesos de les eleccions municipals, que tindran lloc el diumenge 26 de maig, Català s'acosta al públic faller en la seua setmana gran ja no només a través dels actes públics, sinó amb una orquídia i una carta que ha arribat als casals de les comissions falleres. 

next